twitterfacebook
News
study@insted.com
+33(0)450530366
Learn spanish in San Sebastian Spain

Spanska i San Sebastián

San Sebastian ligger i Baskien, i det nordvästra hörnet av Spanien och nära gränsen till Frankrike. Att studera här ger dig en unik inblick i den spanska livsstilen och erbjuder samtidigt en perfekt mix av studier och surfing.


Donostia, som staden heter på baskiska, blandar fantastiskt strandliv med härlig stadspuls. Här, på stränder och rev i och kring den vackra baskiska staden hittar du perfekta förhållande för vågsurfing. De som bor här anser sig vara Spaniens lyckligaste människor och talar gärna om det för dig. Efter att du studerat här ett tag så håller du troligtvis med om deras påstående.


Solnedgångarna i San Sebastian är spektakulära. Staden myllrar av människor, restauranger, barer och caféer. Kvällar blir snabbt natt när du vant dig vid spanjorernas sena matvanor och där restaurangerna och barerna tar slut tar otaliga nattklubbar vid. San Sebastian är välkänt för sitt fantastiska gastronomiska utbud. På otaliga restauranger kan du äta otroliga fisk- och skaldjursrätter och andra baskiska specialiteter. Pintxos är ett utmärkt sätt att smaka av det baskiska kökets delikatesser; läckra smårätter som serveras på de flesta barer och restauranger i San Sebastian. Du kommer troligtvis också att dricka en och annan Copas, vilket kan vara öl, vin eller kanske den berömda baskiska cidern.